آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 3 پیمانه
جوزبویا : 1 قاشق چایخوری

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 25 دقیقه

مواد لازم :

سینه مرغ : 1 عدد

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 3 پیمانه

پودر نان خشک : 2 قاشق غذاخوری

جوز بویا رنده شده : 1 قاشق چایخوری

سیخ کباب چوبی : 12 عدد

خمیر مایه : 3 قاشق چایخوری

شیر : 1 پیمانه

پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

آویشن : به مقدار دلخواه

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 ابتدا سینه مرغ را به خوبی چرخ کرده ، سپس پودر نان ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، آویشن ، جوز را به آن افزوده و خوب ورز میدهیم و بعد آن را درون یخچال میگذاریم  .

2 آرد را چندین بار الک کرده و در کاسه گودی میریزیم ، سپس شکر ، نمک و خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم .

3 شیر را کمی گرم کرده تا ولرم باشد ، سپس تخم مرغ و روغن را به آن افزوده و بعد به آرد الک شده اضافه میکنیم ، سپس به خوبی با دست بهم زده تا خمیر شود .

4 خمیر را حدود 15 دقیقه به خوبی ورز داده ، سپس چانه کرده و روی آن را میپوشانیم و حدود 1 ساعت در جای گرمی قرار داده تا خمیر به اصطلاح ور بیاید و حجم آن 2 برابر شود .

5 خمیر را بر روی میز کار باز کرده به طوری که ضخامت آن از نیم سانت بیشتر نباشد ، سپس آن را به شکل نوارهایی به بلندی 30 سانت و عرض 1 سانت میبریم .

6 مقداری از مایه مرغ را برداشته ( حدودا به اندازه یک نارنگی متوسط ) آن را با دست به دور سیخ شکل میدهیم .

7 خمیرها را مانند تصویر به دور کبابها میپیچیم و سپس آنها را درون روغن فراوان سرخ میکنیم .

8 در نهایت کباب چوبی مرغ را در ظرف مورد نظر گذاشته و آن را همراه با سس کچاپ سرو میکنیم .


دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی ادیبی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group