آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سینه مرغ : 500 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر سوخاری : به میزان لازم
شیر : 1/5 لیوان ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
20 دقیقه

مواد لازم :

سینه مرغ : 500 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

شیر:1/5 لیوان

پودر سوخاری : به میزان لازم

آرد : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن سرخ كردنی : به میزان لازم

روش تهیه :

1 سینه مرغ را به خوبی شسته و آن را به نوارهای باریک و نسبتا بلند برش زده ، سپس آنها را از یک شب قبل درون شیر قرار میدهیم .

خوابوندن فیله مرغ درون شیر در طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پودر نان

2 مرغ ها را از درون شیر گرفته و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم .

فیله مرغ ریز شده در آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری

افزودن نمک و فلفل و ادویه به سینه مرغ در آموزش پخت مرغ سوخای

3 تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و به خوبی میزنیم .

زدن تخم مرغ برای تهیه آرد سوخاری در پخت مرغ

4 درون کاسه ای به مقدار برابر از آرد و پودر سوخاری میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم .

مخلوط کردن آرد و پودرسوخاری در آموزش طرز تهیه فیله مرغ کنتاکی

پودر سوخاری در فیله مرغ سوخاری

5 تکه های مرغ را ابتدا در درون تخم مرغ زده و سپس به خوبی درون پودر میغلتانیم .

غلتاندنمرغ ها در پودر سوخاری در آموزش تهیه انواع مرغ

فیله های مرغ سوخاری

6 روغن را به خوبی داغ کرده و سپس مرغ را در درون آن سرخ میکنیم .

داغ کردن روغن و سرخ کردن فیله مرغ در مرغ سوخاری با پودر نان

7 در نهایت روغن اضافی مرغ را با دستمال گرفته و آن را در ظرف دلخواه سرو مینماییم .

گرفتن روغن اضافی مرغ با دستمال در مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری با پودر نان

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group