آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 

مواد لازم :
سیب زمینی : 1 کیلو
تخم مرغ : 1 عدد
خامه : 200 میلی لیتر
کره : 75 گرم ...

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 دقیقه
 
زمان پخت :
25 دقیقه

مواد لازم :

سیب زمینی : 1 کیلو

تخم مرغ : 1 عدد

خامه : 200 میلی لیتر

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره : 75 گرم

روش تهیه :

1 سیب زمینی ها را پوست گرفته و تکه میکنیم ، سپس آنها را به همراه مقداری نمک آبپز میکنیم .

آبپز کردن سیب زمینی ها در پوره سیب زمینی با خامه

2 سیب زمینی ها به خوبی که پخته شدند ، آنها را با همزن برقی میزنیم .

 خردکردن سیب زمینی ها در پوره سیب زمینی

3 خامه را با فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود . افزودن خامه و فلفل به سیب زمینی ها در آموزش تهیه پوره سیب زمینی

4 مواد را درون قیف میریزیم .

ریختن مواد درون قیف در پوره سیب زمینی

5 کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از مواد به فاصله بر روی آن ماسوره میزنیم .

ماسوره زدن پوره سیب زمینی در سینی فر

6 تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی زده و سپس سطح غنچه های سیب زمینی را با آن آغشته میکنیم .

آموزش تهیه پوره سیب زمینی با خامه

7 در نهایت سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا به خوبی پخته شوند و سطح پوره طلایی رنگ شود .

پوره سیب زمینی

تهیه پوره سیب زمینی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group