آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

پیتزا گوشت و قارچ

مواد لازم :
خمیر پیتزا 9595 : 2 عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
قارچ حلقه شده : 300 گرم
پنیر پیتزا : 200 گرم

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیتزا 9595 : 2 عدد

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 200 گرم

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

قارچ حلقه شده : 300 گرم

پیاز : یک عدد

رب گوجه فرنگی :2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان کافی
 

روش تهیه :

1 پیاز را نگینی ( ریز ) خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه می کنیم . 

2 خمیر پیتزای 9595 را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به مخلوط گوشت آغشته کرده و مقدار کمی از پنیر پیتزا را روی خمیر می پاشیم .

3 ، قارچ را خرد کرده و روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده را روی مواد ریخته و پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 تا 220 درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح پنیر طلایی شود .

پیتزا گوشت و قارچ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group