آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر پیتزا 9595 : 1 عدد
گوشت گوسفندی : 200 گرم
قارچ : 300 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد ....

 
مناسب برای :
1 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
60 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیتزا 9595 : 1 عدد

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 100 گرم

گوشت گوسفندی : 200 گرم

قارچ : 300 گرم

فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد

سس كچاپ : دوقاشق غذاخوری

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 گوشت را پس از پختن ريش ريش كرده و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم . 

2 خمیر پیتزا 9595 را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم سپس سطح خمیر را به سس كچاپ آغشته مي كنيم  .

3 گوشت را روي خمير ريخته ، سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه اي خرد شده را روي آن مي چينيم ، در نهايت پنير پيتزا را روي مواد مي پاشيم  .

4 پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار مي دهيم تا سطح پنیر طلایی شود .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • AmirAli

    ممنون از جوابتون
    اگه منظورتون از شعله بالا همون گریل هست که مال ما گریل درجه نداره فقط یه دکمه داره اما فر که شعله اش پایین هست درجه داره
    منظورتون شعله گریل هست؟

  • 9595

    در پاسخ به: AmirAli

    خير شعله بالا گريل نميباشد ،‌ در صورتي كه فر شما شعله بالايي ندارد امكان تهيه پيتزا در آن نميباشد ، و نميتوان چه با نان هاي آماده پيتزا و چه با خميرهاي خانگي پيتزا را تهيه نماييد زيرا در هر صورت نان شما خشك ميشود . شما ميتوانيد از مايكروفر و ديگر وسايل برقي استفاده نماييد .

  • AmirAli

    فر ما که یک شعله بیشتر نداره اونم پاینش هست اما همیشه خشک میشه حتی ظرف اب هم میزاریم جواب نمیده تازه برخی مواقع هم زودتر ور میداریم که خشک نشه اما هم نپخته هم خشک میشه

  • 9595

    در پاسخ به: AmirAli

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    براي تهيه پيتزا در درون فر حتما بايد از شعله بالا استفاده شود در غير اينصورت خمير خشك خواهد شد .

  • ریحانه

    با سلام تمام خمیرهای من خشک کیشن چرا؟ دما را همیشه با اون چیزی که شما گفتین تنظیم می کنم.

  • 9595

    در پاسخ به: ریحانه

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    لطفا ذکر فرمائید که از کدام شعله فر استفاده می نمایید .

  • maryam

    Salam man dubai zendegi mekonam bezahmat meshe begin man chetor metonam in mahsolo order konam ?!age ham nemetonam ye mahsoli shabeh be in ke metonam inja dasrese peda konam morafe konin :)

  • 9595

    در پاسخ به: maryam

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    به دلیل شرایط نگه داری این محصولات که باید حتما به صورت منجمد و در دمای حداقل 18- درجه باشند ، امکان ارسال آن ها موجود نمیباشد .

  • لیلا

    با سلام .چرا اینقدر خمیر من خشک میشه؟

  • 9595

    در پاسخ به: لیلا

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    لطفا دمای فر خود و اینکه از کدام شعله فر استفاده کرده اید را برای ما ارسال نمایید .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group