پیراشکی مرغ

مواد لازم :
خمیر پیراشکی 9595 : 1 بسته
تکه های مرغ (مکعبی) : 400 گرم
پیاز : 1 عدد
سیب زمینی نگینی ( سرخ شده ) : 1 عدد بزرگ .......

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 20  دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

تکه های مرغ (مکعبی) : 400 گرم

پیاز : 1 عدد

سیب زمینی : 1 عدد بزرگ ( نگینی سرخ شده )

رب گوجه فرنگی : 2 تا 3  قاشق غذاخوری

زردچوبه : یک قاشق چای خوری

نمک : به میزان کافی

فلفل : به میزان کافی

کاری :1/4 قاشق چای خوری

روغن : برای سرخ کردن

روش تهیه :

 پیاز را به همراه مقدار کمی روغن سرخ کرده تا طلایی شود . سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا مرغ پخته شود ( بهتر است تکه های مرغ یک سانتی متری باشد ) .  

2  سیب زمینی سرخ شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . 

3   در نهایت رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و پودر کاری را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . 

4 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته  ( مواد نباید داغ باشد )  و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم .

5 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نمایید .

 پیراشکی مرغ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group