آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

ماهی بدون استخوان : 400 گرم

پیازچه : دو قاشق غذا خوری

کره : 15 گرم

نمک : به میزان کافی

فلفل : به میزان کافی

آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 کره را در تابه ای آب کرده و پیازچه را اضافه می کنیم .

2 ماهی را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد اضافه می کنیم تا پخته شود . 

3 در نهایت نمک ، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمیداریم .

4 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

5 نکته :

شما میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ، خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ، خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده فرمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group