آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

مرغ : 300 گرم

قارچ : 200 گرم

جوانه ماش : 100 گرم

هویج : یک عدد

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد

آب : یک استکان

نمک : به میزان کافی

فلفل : به میزان کافی

زردچوبه : یک قاشق مراخوری خوری

روغن : برای سرخ کردن

روش تهیه :

1 در ظرف مناسبی دو قاشق غذاخوری آب ریخته و نیمی از زردچوبه را در آن حل می کنیم . سپس مرغ را در آن تفت داده تا زمانی که اطراف مرغ کاملا تغییر رنگ دهد و تقریبا زرد رنگ شود . ( دقت داشته باشید برای تفت مرغ از روغن استفاده نکنید ) ، سپس تکه های هویج و بقیه آب را به آن اضافه کرده تا پخته شوند . ( هویج را خیلی ریز نکنید تا بعد از پختن بتوانید به راحتی آن را نگینی کنید ).

2 پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده ، با نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود سپس قارچ را افزوده و پس از تفت مختصری فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم  .

3 وقتی فلفل دلمه ای کمی نرم شد جوانه ماش ، مرغ ریش شده ، هویج نگینی شده و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی باهم تفت می دهیم . در نهایت جعفری خرد شده را افزوده و پس از مخلوط کردن ، مواد را از روی حرارت برمی داریم  .

4 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند و یا در روغن سرخ می کنیم .

5 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ، خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده فرمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group