مواد لازم :
خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته
میگو پاک شده : 15 عدد
قارچ : 300 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ .....

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

میگو پاک شده : 15 عدد

پیاز : یک عدد بزرگ

قارچ : 300 گرم

گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط

جعفری خرد شده : دو قاشق سوپ خوری

سیر خرد شده : دو حبه

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

آب : نصف استکان

روغن : به میزان کافی

نمک : به میزان کافی

فلفل : به میزان کافی

زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری

زنجبیل : 1/4 قاشق چای خوری

روش تهیه :

1 پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس زنجبیل ، فلفل و سیر را افزوده و مجدد تفت می دهیم .

2 قارچ را خرد کرده ، در ظرف دیگری با آبلیمو روی حرارت گذاشته تا آب قارچ خارج شود . ( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند ) .

3 قارچ را افزوده و پس از تفت خوردن میگو را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . سپس نصف استکان آب اضافه کرده تا میگو ها پخته شوند   .

4 پس از خشک شدن آب مواد گوجه فرنگی و جعفری را افزوده و پس از مخلوط شدن مواد با هم شعله را خاموش می کنیم .

5 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس یک عدد میگو و مقداری از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

6 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده فرمایید .

پیراشکی میگو و قارچ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • nel

    سلام نكته اصلي در درست كردن پيراشكي پيچيدن آن است كه از سخترين مراحل كار است. و آدما از درست كردن منصرف مي كنه!!! لطفا نحوه درست پيچيدن يعني بستن خمير را آموزش دهيد . با قالب هم كه مي زنم توي روغن لبه ها باز مي شود و مواد ازش مي آد بيرون و روغن خراب ميشه.. با دست هم كه درست از كار در نمي آد لطفا مراحل پيچيدن را كامل همراه با نكته ها آموزش دهيد توي اين عكس كه خيلي خوب پيچيد شدن!!

  • 9595

    در پاسخ به: nel

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    به زودی تصاویر آموزش مرحله ای تهیه پیراشکی در سایت گذاشته خواهد شد .

  • فرزانه

    خیییییییییییلی حییییییییییییییلی خوشمزه میشه

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group