خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن vpn
پیراشکی مرغ و قارچ
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

پیراشکی مرغ و قارچ

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی ممتاز 9595 : یک بسته

مرغ پخته شده : یک پیمانه

قارچ : 300 گرم

فلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه

پنیر پیتزا : 100 گرم

پیاز : یک عدد

روغن : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پیاز را ریز کرده و تفت کوچکی میدهیم تا سبک شود ،‌سپس قارچ را اضافه کرده و تا زمانی که آب اضافی آن خارج شود تفت میدهیم .

2 مرغ ریش ریش شده فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم و همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم ،‌ سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پس از این که کمی خنک شدند پنیر را به آن اضافه میکنیم .

3خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدیهم.

پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر پیراشکی ممتاز 9595

4 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ،‌خمیر پیراشکی فلفلی 9595،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نمایید .

پیام شما

0

تعداد پیام (13)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به : mahnaz

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .

  • azadeh

    با سلام و تشکر از محصولات خیلی خوبتون
    آیا خمیر پیراشکی سایز بزرگتر هم دارید؟ آخه من قالب پیراشکی گرفتم سایزش بزرگتر از خمیر شماست و لبه های خمیر رو نمیتونم اینجوری یکدست دربیارم:(

  • 9595

    در پاسخ به : azadeh

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    تنها سايز موجود از خمير پيراشكي در بازار همين سايز ميباشد . شما ميتوانيد از از قالب های كوچكتری استفاده نماييد .

  • zahra

    سلام سایت بسیار عالی ای دارید ممنون از همه ی شما;););););););););)

  • 9595

    در پاسخ به : zahra

    با تشكر از حسن نیت شما .

  • ماه بانو

    با سلام من این غذا را درست کردم موادش خوشمزه شد ولی با اینکه سرخش کردم مقداری خشک شد:(

  • 9595

    در پاسخ به : ماه بانو

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    در صورت اين كه روغن زیاد داغ باشد و یا خمیر زیاد سرخ شود ، سطح خمیر مقداری خشك خواهد شد .
    با این حال لطفا تاریخ تولید و سری ساخت خمیر را به آدرس ایمیل tamas@9595.ir ارسال فرمایید .

  • مریم

    ;)خوب بود واسه شوهرم پختم خیلی خوشش اومد تازه من توش سیب زمینی هم ریختم.:D

  • 9595

    در پاسخ به : مریم

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .

  • luhan/EXO M

    thank you ;)

Top