آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر پیراشکی ممتاز 9595: 1 بسته
مرغ پخته شده : یک پیمانه
قارچ خردشده : 300 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه ....

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی ممتاز 9595 : یک بسته

مرغ پخته شده : یک پیمانه

قارچ : 300 گرم

فلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه

پنیر پیتزا : 100 گرم

پیاز : یک عدد

روغن : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پیاز را ریز کرده و تفت کوچکی میدهیم تا سبک شود ،‌سپس قارچ را اضافه کرده و تا زمانی که آب اضافی آن خارج شود تفت میدهیم .

2 مرغ ریش ریش شده فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم و همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم ،‌ سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پس از این که کمی خنک شدند پنیر را به آن اضافه میکنیم .

3خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدیهم.

پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر پیراشکی ممتاز 9595

4 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ،‌خمیر پیراشکی فلفلی 9595،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group