آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

کالباس : 200 گرم

پنیر ریکوتا : 100 گرم

گوجه فرنگی : سه عدد متوسط

پنیر موزارلا : 100 گرم

جعفری : 15 شاخه

روش تهیه :

1 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود به طوری که هنگام تا زدن خمیر نشکند .

2 چند برش کالباس به همراه مقداری پنیر ریکوتا ،‌ پنیر موزارلا ، گوجه فرنگی و جعفری خردشده را داخل خمیر قرار داده ، سپس با چنگال و یا دست دو طرف خمیر را میبندیم .

3 مابقی پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده و یا درون روغن سرخ میکنیم .

4 نکته 1 :

میتوانید برای خوشمزه تر شدن پیراشکی خود از خیارشور ،‌ کاهو و یا پیاز نیز استفاده فرمایید .

5 نکته 2 :

میتوانید بنا به میل خود از هر نوع کالباس با هر میزان دلخواهی استفاده فرمایید .

6 نکته 3 :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 , خمیر پیراشکی فلفلی 9595 , خمیرپیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده فرمایید .

پیراشکی کالباس با خمیر پیراشکی کچاپ 9595

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group