آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 مواد لازم :
خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته
کلم : 250 گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد .....

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
45 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

کلم : 250 گرم

سیب زمینی : دو عدد متوسط

گوجه فرنگی : دو عدد

زیتون : 15 الی 20 دانه

پونه : پنج شاخه

پیاز : یک عدد

سیر : سه حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

کنجد : برای تزئین

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 سیب زمینی را آب پز کرده و سپس ریز میکنیم .

2 پیاز را درون مقداری روغن به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه تفت مختصری میدهیم تا طلایی شود ، سپس کلم را به آن اضافه کرده و بعد از این که کمی ملایم شد سیب زمینی ،‌ سیر ،‌ پونه خردشده ،‌گوجه فرنگی حلقه شده و زیتون ریز شده را به آن اضافه میکنیم و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .

3 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ( به طوری که هنگام تا زدن خمیر خمیر نشکند ) . سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده دو طرف خمیر را با دست یا چنگال می بندیم .

4 پیراشکی ها را درون روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

5 نکته :

میتوانید به جای پونه از نعنا نیز استفاده کنید .

6 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ 9595 ،

خمیر پیراشکی فلفلی 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نمایید .


مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group