آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر پیراشکی 9595 : یك بسته
گوشت چرخ كرده : 300 گرم
سوسيس  كوكتل : 4 عدد
فلفل دلمه  : دو عدد ...

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

گوشت چرخ كرده : 300 گرم

سوسیس  كوكتل : 4 عدد

پیاز : يك عدد

رب گوجه : دو قاشق غذاخوري

سیب زمینی : دو عدد متوسط

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : به ميزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

بنا به درخواست دوستان در اين دستور آموزش پيچيدن خمير را به صورت مرحله اي همراه با تصوير براي شما عزيزان قرار داده ايم ، اميد است تا بهره كافي را ببريد .

1 سيب زميني ها را نگيني ريز كرده و به خوبي درون روغن سرخ ميكنيم  .

2 فلفل دلمه ريز شده ،‌ گوشت ،‌ سوسيس ريز شده و پياز را نيز به سيب زميني اضافه كرده و همه را با هم به خوبي سرخ ميكنيم ، سپس نمك ،‌ فلفل قرمز ، زردچوبه و رب را به مواد اضافه كرده و مجدادا به خوبي همه را مخلوط كرده و سرخ ميكنيم .

آماده كردن مواد در پيراشكي مخصوص

3 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوريكه هنگام تا كردن خمير نشكند .

قرار دادن خمير در محيط و خارج كردن آن از حالت انجماد در پيراشكي مخصوص

4 مقداری از مواد را داخل خمير ميريزيم .

ريختن مواد در وسط خمير در پيراشكي مخصوص

5 يك طرف خمير را به طرف ديگر برگردانده به طوري كه حدود نيم ساعت دو لبه فاصله داشته باشد (لايه زيرين خمير جلو باشد ) ، سپس يك دست خود را بر روي لبه بالايي ميگذاريم و با دست ديگر لبه زير را مطابق تصوير تا ميدهيم .

تا دادن دو لبه خمير و بستن آن در پيراشكي مخصوص

بستن خمير در پيراشكي مخصوص

6 تمامي پيراشكي ها را به همين ترتيب آماده ميكنيم .

آماده كردن پيراشكي ها در پيراشكي مخصوص

7 پيراشكي ها را درون فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح خمير طلايي شود و يا آن ها را درون روغن سرخ ميكنيم .

پيراشكي مخصوص

8 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ، خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ، خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نماید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به: مریم

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    قبل از قرار دادن خمير ها درون فر سطح آن ها را با اسپري روغن مرطوب مرطوب نماييد ،‌ سپس آن ها را درون فر با دماي 150-180 درجه قرار دهيد .

  • soheila

    ;)kheiiiiiiiilliiiii khob bod tnx

  • marjan

    like

  • ZIBA

    واقعا سایت عالی دارید!!!!! فقط کاش بتونید دسر ها ی بیش تری تو سایت بزارید!!!!!!! واقعا ممنون

  • سارا

    مواد اولیه خمیر پیراشکیه یوفکا چی؟ آیا نگهدارنده داره؟ و میزان کالری یک بسته ی اون چقدره؟
    مصرف مداوم اون ضرر نداره؟

  • 9595

    در پاسخ به: سارا

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    مواد تشكيل دهنده يوفكا؛ آب ،‌آرد و نمك ميباشد و از مصرف هرگونه نگهدارنده اي نه تنها در تركيبات يوفكا بلكه در مابقي محصولات ؛ چهار طعم متفاوت خمير پيراشكي و همچنين پيتزا خودداري شده است در نتيجه مصرف مداوم آن ها هيچ مشكلي به وجود نمي آورد .
    ميزان كالري در يك بسته خمير يوفكا مستطيلي 9595 : 296 كيلو كالري مي باشد .

  • چرتابی

    سلام . من فر ندارم. ولی مایکرو ویو دارم.چگونه و با چه حرارتی این غذاهایی که در فر تهیه میکنید در مایکرو درست کنم. ممنونم.

  • 9595

    در پاسخ به: چرتابی

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    تمامي دستورات آشپزي با يوفكا را ميتوانيد مطابق با دماي ذكر شده در دستور و مدت زمان 5 الي 6 دقيقه كمتر در درون مايكروفر نيز تهيه فرماييد .

  • کتی

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما. اول سپاس به خاطر محصولات و دستوراهای آشپزی عالی که دارید. دو تا سوال دارم از حضورتون اول اینکه من به خاطر نداشتن فر پیراشکی رو داخل روغن سرخ میکنم. از خمیرهای پیراشکی شما استفاده میکنم اما نمیدونم چرا بعد از سرخ کردن خمیر خیلی خشک میشه مخصوصا لبه های خمیر . میشه راهنمایی کنین. سوال بعد اینکخه با توجه به سایز خمیر پیراشکی برای تعداد 70 تا پیراشکی چه مقدار گوشت چرخ کرده لازم دارم. با تشکر از شما.

  • 9595

    در پاسخ به: کتی

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    اولا توجه داشته باشيد كه خمير ها را در زير لفاف خود از حالت انجماد خارج نماييد مطابق با آنچه در تصوير مشاهده ميفرماييد به علاوه در هنگام پيچيدن خمير تا زمان سرخ شدن آن ها مراقب باشيد تا خمير در معرض باد قرار نگيرد خصوصا در اين فصل تابستان كه اكثرا از سيستم ها ي سرمايشي استفاده مي شود ، و در هنگام سرخ كردن خمير نيز روغن نبايد خيلي داغ باشد زيرا روغن خيلي داغ اولا باعث تاول تاول شدن خمير ثانيا باعث خشك شدن خمير ميشود .
    دوما براي تهيه 70 تا پيراشكي تقريبا به يك كيلوگرم گوشت چرخ كرده همراه با مقدار كمي بيشتر از ساير ديگر مواد ذكر شده در دستور نياز داريد .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group