مواد لازم :
خمیر پیراشکی 9595 : یك بسته
اسفناج : 600 گرم
عدس : 100 گرم
سیر : سه حبه ...

 
مناسب برای :
5 - 6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر پیراشکی 9595 : یک بسته

اسفناج : 600 گرم

عدس: 100 گرم

پیاز : یک عدد

سیر : سه حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان کافی

روغن : به میزان کافی

روش تهیه :

1 عدس ها را با مقدار‌ی آب میگذاریم تا به خوبی بپزد و آب آن خشك شود

2اسفناج ها را پخته و سپس آب اضافی آن را خارج کرده و ریزشان میکنیم .

3پیاز را خرد کرده و با زردچوبه ، نمک و فلفل در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود ، سپس سیر ، اسفناج و عدس ها را به آن اضافه کرده و تفت مختصر دیگری میدهیم .

4 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوريكه هنگام تا كردن خمير نشكند سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را با دست یا چنگال میبندیم .

5خمیرها را در روغن سرخ کرده و یا آن ها را در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

طرز تهیه پیراشكی عدس و اسفناج با خمیر پیراشكی آماده

6 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز 9595 ، خمیر پیراشکی فلفلی 9595 ، خمیر پیراشکی کچاپ 9595 و خمیر پیراشکی زعفرانی 9595 استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • فتانه قائینی

    با سلام و خسته نباشید ضمن تشکر از کیفیت بسیار مطلوب خمیر پیراشکی تولیدی آن شرکت محترم متاسفانه در تهران نمیتوان خمیر پیراشکی مارک 9595 رو پیدا کرد حتی درفروشگاه شهروند نیز با چندین بار مراجعه موجود نبوده . لطفا راهنمائی کنید که در کدوم فروشگاهها توزیع میشود و چرا در سطح شهر بزرگی مثل تهران ا ینقدر کم توضیع میگردد . با آرزوی موفقیت روز افزون و همچنین اهتمام در حفظ کیفیت

    از Tehran, Tehran, Iran
  • مرجان

    خیلی خوب بود ، فقط زیادی خوشمزه بود .

  • 9595

    در پاسخ به: مرجان

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    خوشحالیم و مفتخر که توانسته ایم رضایت شما را جلب کنیم .

  • nazanin

    میخواستم بدونم وقتی مواد رو میریزیم داخل خمیر مستطیلی از چه مدلهایی استفاده کنیم که مواد بیرون نریزند؟

  • 9595

    در پاسخ به: nazanin

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    شما میتوانید خمیر را به هر مدل دلخواه از جمله رول ، سمبوسه ، بقچه و ... پیچیده و به راحتی آن را در درون روغن سرخ نموده بدون اینکه مواد از درون خمیر بریزد .

  • الهام

    خمیر پراشکی 9595 فوق العاده است.من فقط این خمیرو برای پخت پراشکی قبول دارم.فقط ای کاش توهمه سوپر مارکتا باشه تاهی دنبالش نریم:(واینکه یه پیشنهاد تبلیغ بقیه محصولاتشان رو زیر جعبه نزنید بغلای جعبه بزنید که دیده شه;)

  • 9595

    در پاسخ به: الهام

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    خوشحال و مفتخر هستیم كه توانسته ایم رضایت شما را كسب كنیم ، باید بگوییم محصولات به تمامی استانها فرستاده میشود و شما میتوانید از منو نمایندگی ها در قسمت بالا سایت با نمایندگی شهر خود تماس گرفته و از نزدیكترین مراكز پخش محصولات به محل سكونت خود مطلع شوید .
    پیشنهاد شما نیز بررسی خواهد شد .

  • ملکی

    ممنون از آموزش خوشمزه تون
    رو تابه هم میتونم این و مدلهای دیگه سمبوسه رو سرخ کنم؟
    البته یه سرخ کن خریدم اصلن نمیتونم ازش استفاده کنم
    http://www.kalagard.com/item/fryers/details/93/
    جوگیر شدم، تو تبلیغاتش میگفتن غذاهای سالم و این حرفا، بلا استفاده مونده برام :(

  • 9595

    در پاسخ به: ملکی

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    تمامی دستوات آشپزی با محصولات را هم میتوانید در درون روغن سرخ نمایید و هم درون فر آماده كنید .
    در رابطه با سرخ كنی كه ذكر كرديد نيز حتما مورد استفاده است ، اما بهترين راهنمايي را از فروشندگان اين كالا بايد گرفت.
    پیشنهاد ما به شما نيز اين است كه با عضویت در تالار گفتمان از نظرات دیگر دوستان استفاده نمایید حتما تجارب آنها مورد استفاده خواهد بود .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group