آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

بقچه اسفناج با یوفکا

مواد لازم :
خمیر یوفکا 9595 : 4 عدد
کره آب شده : 100 گرم
اسفناج خرد شده : 400 گرم  
پنیر خامه ای کم چرب 3 : قاشق غذا خوری

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

 خمیر یوفکا 9595 : 4 عدد

کره آب شده : 100 گرم

اسفناج خرد شده : 400 گرم

پنیر خامه ای کم چرب : 3 قاشق غذا خوری

 پیاز کوچک  : یک عدد

خامه : 100 گرم

روغن : دو قاشق غذاخوری

  نمک و فلفل : به میزان لازم

روش تهیه :

1پیاز را نگینی خرد می کنیم و با دو قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک تفت می دهیم ، وقتی رنگ پیاز کمی تغییر کرد اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی می دهیم ( 2 دقیقه ) ، سپس پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده و با پشت قاشق فشار می دهیم تا به خورد اسفناج برود .

2خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

3 فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود . 2 برگ از خمیر یوفکا را روی هم قرار می دهیم و با قلم مو سطح خمیر دوم را به کره آب شده آغشته میکنیم تا خمیر یوفکا کاملا مرطوب شود . سپس 2 لایه دیگر از خمیر را قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . ( در نهایت باید 4 لایه یوفکا داشته باشید ) .سپس با چاقو خمیر را به 6 قسمت مساوی مربع شکل تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی ) .

4 از مواد به اندازه یک قاشق پر وسط هر مربع می گذاریم و بعد هر قسمت را به طرف بالا جمع می کنیم و فشار می دهیم تا به هم بچسبد . در آخر هم روی همه بقچه ها کره مالیده و در فر به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا کمی طلایی شوند .

5

نکتــه:
- اسفناج را زیاد تفت ندهید چون دوباره در فر حرارت می بیند و کاملا پخته می شود .

 - بسته به ذائقه می توانید هر پنیری که دوست داشته باشید جایگزین پنیر خامه ای کنید یا از هرکدام نصف نصف بریزید.

مجموع رتبه (1)

5 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group