آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

سوسیس با ورقه های یوفکا

مواد لازم :

خمیر یوفکای مثلثی یا مستطیلی 9595 : به تعداد لازم

سوسیس : به تعداد لازم

کره ذوب شده : به مقدار کافی

روغن : به میزان کافی ....

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 دقیقه
 
زمان پخت :
20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مثلثی یا مستطیلی 9595

روغن : به میزان کافی

سوسیس : به تعداد لازم

کره ذوب شده : به میزان کافی

روش تهیه :
  

خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

1 یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب و کمی نرم شود .

2 سوسیس را لای خمیریوفکا گذاشته و به صورت رول می پیچیم .

سوسیس یوفکا

3 رول ها را به صورت حلقه برش زده و ( برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم ) سپس در روغن سرخ می کنیم . 

آشپزی سوسیس با خمیر یوفکا

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group