آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

کاپ پیتزا با یوفکا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 عدد
سوسیس  : 3 عدد
فلفل دلمه ای  : 1 عدد
پیاز : 1 عدد کوچک .......

 
مناسب برای :
6 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 12 برگ

سوسیس ( نگینی و سرخ شده ): 3 عدد

فلفل دلمه ای : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 100 گرم

قارچ خرد شده : 150 گرم

پیاز : 1 عدد

پنیر پیتزا : 200 گرم

فلفل : به میزان کافی

نمک : به میزان کافی

آویشن : به میزان کافی

روغن : به میزان کافی

کره ذوب شده : 100 گرم

روش تهیه :

1 در این آموزش آشپزی یکی از محبوب ترین غذاها با یوفکا را برای شما عزیزان قرار میدهیم: پیاز را خرد کرده و همرا ه با نمک و مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود . سپس گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .

2  قارچ را به مواد افزوده و پس از تفت مختصری سوسیس سرخ شده ، فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضاقه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم ( دقت داشته باشید مواد آب نداشته باشند )  .  

3 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید 4 لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به 4 قسمت تقسیم میکنیم .  

 کاپ پیتزا با یوفکا مرحله یک

 داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب 4 مستطیل کوچک قرار می دهیم .  

کاپ پیتزا با یوفکا مرحله دو

 دو قاشق از مواد آماده شده داخل خمیر ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم .  

کاپ پیتزا با یوفکا مرحله سه

 قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته  باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .  

 

 8 بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج می کنیم .

کاپ پیتزا با یوفکا مرحله چهار

نوش جـــــــان

شما با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" میتوانید درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
همچنین جهت تهیه خمیر یوفکا نیز میتوانید به صفحه نمایندگی ها در "اینجا" مراجعه نمایید و با تماس با نمایندگی پخش شهر خود، از نزدیکترین فروشگاه عرضه کننده محصولات 9595 در نزدیکی خود مطلع شوید.

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group