آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

بورک پوره سیب زمینی

مواد لازم:
خمير يوفكا 9595 : به تعداد لازم
سیب زمینی بزرگ : دو عدد
شیر : نصف لیوان
کره : 100 گرم  ....

 
مناسب برای :
 -  نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
45 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

خمير يوفكا9595 : به تعداد لازم

سیب زمینی : 2 عدد بزرگ

کره : 100 گرم

شیر : نصف لیوان

نمک : به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

کنجد : یک قاشق سوپ خوری

روش تهیه :

1 سیب زمینی ها را می پزیم . ( برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانید . ولی اگر زمان کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنید ).

بورک پوره سیب زمینی اول

2 سیب زمینی ها را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد( پوره نباید زیاد شل باشد ) . در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

  بورک پوره سیب زمینی دوم

خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود .سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی  و دو برش عمودی )

بورک پوره سیب زمینی سوم

5 کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم . 

بورک پوره سیب زمینی چهارم

6 دو طرف خمیر را توسط چنگال می بندیم .

بورک پوره سیب زمینی پنجم

7 بورک های آماده را درون سینی فر چیده و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم .

بورک پوره سیب زمینی ششم

8 خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند . 

بورک پوره سیب زمینی هفتم

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group