بقچه قارچ و پنیر خامه ای با یوفکا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 20 ورق
قارچ : 300 گرم
پنیر خامه ای : 100 گرم
پیازچه : 10 عدد .......

 
مناسب برای :
4 - 5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 20 ورق

قارچ : 300 گرم

پنیر خامه ای : 100 گرم

پیازچه : 10 عدد

کره ذوب شده : 100 گرم

آبلیمو: یک قاشق غذا خوری

فلفل : به میزان کافی

نمک به میزان کافی

روغن به میزان کافی

روش تهیه :

1 قارچها را خرد کرده و به همرا آبلیمو تفت میدهیم تا آب قارچ خارج شود  .( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند )

تفت دادن قارچ در بقچه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

2 قسمت سفید پیاز چه را جدا کرده و پس از خرد کردن با نمک و فلفل به قارچ اضافه میکنیم . 

بقجه قارچ با پنیر خامه ای مرحله دو

3 قسمت سبز پیازچه را در آب جوشانده تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود .

جوشاندن پیازچه در بقچه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

4 پنیر خامه ای را یه قطعات کوچک برش می دهیم .

برش زدن پنیر خامه ای در بقجه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

5 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

6 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد خمیر را مرطوب می کنیم .

مرطوب کردن خمیر یوفکا در بقجه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

7 مقدار از مواد را را در وسط خمیر گذاشته و یک تکه از پنیر خامه ای را روی مواد قرار می دهیم .

قرار دادن مواد در خمیر در بقچه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

8 اطراف خمیر را بالا آورده تا به صورت بقچه در آید ، سپس با یک پیازچه دور خمیر را گره می زنیم .

بستن خمیر در بقچه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

بستن خمیر در بقچه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

9 بقچه های آماده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .

بقجه قارچ با پنیر خامه ای با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group