آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 6 عدد

بادنجان : یک عدد

گوجه فرنگی : یک عدد

فلفل دلمه : یک عدد

پنیر پیتزا : 150 گرم

كره ذوب شده : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

بادنجان را پوست گرفته سپس ریز میکنیم و در روغن سرخ می کنیم  .

2 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که  یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

3 یک ورقه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده تا خمير كاملا منعطف شود ، سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و سطح آن را مانند قبل مرطوب میکنیم ، این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم (در نهایت باید 3 لایه خمیر یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم ) .

خمیر را رول کرده و سطح رویی آن را با چاقو برش میدهیم به طوری که لبه های رول باقی بماند ، سپس داخل رول را با بادنجان و پنیر پیتزا پر میکنیم .

رول دوم را با سه لایه باقی مانده مطابق قبل آماده کرده و داخل آن را با گوجه قطعه قطعه شده ، فلفل دلمه ریز شده و پنیر پیتزا پر ميكنيم .

6 رول ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح خمير طلايي شود  .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group