آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
6 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 12 برگ

لوبیا پخته شده : دو فنجان

ذرت : 1/2 فنجان

پیازچه : سه شاخه

پنیر پیتزا : 100 گرم

پیاز : یک عدد

پونه : سه شاخه

سیر : دو حبه

زیره : یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

آویشن : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2 دوازده برگ از خمیر را برداشته ، روی هم قرار میدهیم و از عرض آن ها را دو برش میزنیم به طوری که سه نوار بلند از خمیر ایجاد شود .

برش خمیر از عرض در کاپ لوبیا

3 خمیر ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس داخل هر قالب مافین را با سه نوار میپوشانیم .

قرار دادن خمیر در قالب های مافین در کاپ لوبیا

4همه ی مواد را در ظرفی به خوبی مخلوط کرده و داخل قالب ها میریزیم ،‌ سپس قالب ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .  

کاپ لوبیا

کاپ لوبیا

کاپ لوبیا

5 نکته :

میتوانید به جای پونه از نعنا نیز استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group