آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 20 ورق
سینه مرغ : یک عدد
برنج قهوه ای : یک فنجان
ذرت : یک فنجان ....

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 20 عدد

سینه مرغ : یک عدد

برنج قهوه ای : یک فنجان

ذرت : یک فنجان

پنیر فتا : 100 گرم

لوبیا چیتی : یک فنجان

پیازچه : 3 شاخه

سیر : سه حبه

کره ذوب شده : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 مرغ را پخته و سپس به قطعات مکعبی شکل درمی آوریم ، و درون روغن تفت مختصری میدهیم .

پختن مرغ و برش آن به قطعات مکعبی در بورک مرغ و سبزیجات

2 پیازچه ها را خرد کرده و همراه با سیر درون روغن سرخ میکنیم .

سرخ کردن پیازچه و سیر در روغن در بورک مرغ و سبزیجات

3 برنج ،‌ ذرت و لوبیا چیتی را نیم پز کرده و به همراه پنیر به پیاز داغ اضافه میکینم .

نیم پز کردن برنج ،‌ لوبیا چیتی و ذرت در بورک مرغ و سبزیجات

اضافه کردن لوبیاچیتی ،‌ ذرت ، برنج و پنیر در بورک مرغ و سبزیجات

4 مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم و تفت مختصری میدهیم .

اضافه کردن مرغ به مواد در بورک مرغ و سبزیجات

5خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده این است که بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

6 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم این کار را برای دو لایه بعد نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 4 لایه یوفکا چرب شده روی هم داشته باشیم .

چرب کردن سطح خمیر در بورک مرغ و سبزیجات

7 مقداری از مواد را در وسط خمیر ریخته و سپس آن را رول میکنیم و لبه های انتهایی خمیر را به رو برمیگردانیم.

ریختن مواد بر سطح خمیر در بورک مرغ و سبزیجات

رول کردن خمیر در بورک مرغ و سبزیجات

8 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

بورک مرغ و سبزیجات

بورک مرغ و سبزیجات

بورک مرغ و سبزیجات

بورک مرغ و سبزیجات

9 نکته :

در تهیه رول ها میتوانید از هر نوع لوبیا دلخواه استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group