آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 5 برگ

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

نخود فرنگی پخته شده : یک فنجان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد

سیر رنده شده : دو حبه

زیره : یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 روغن را درون ماهی تابه ریخته و میگذاریم تا داغ شود ،‌سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود .

2 گوشت را به همراه سیر ، نمک ،‌فلفل قرمز و زیره به پیاز اضافه کرده و همه را به خوبی تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .

3 نخود فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کرده و تفت مختصری میدهیم .
 
 

4 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . .

5 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آن را از عرض تا داده تا یک نوار ایجاد شود ،‌ مقداری از مواد را در وسط خمیر ریخته و آن را مانند سمبوسه میپیچیم .

6 تمامی سمبوسه ها را به همین ترتیب آماده کرده ،‌ سپس آن ها را درون روغن سرخ میکنیم .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group