مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 عدد
سینه مرغ : یک عدد
جعفری تازه : 3/4 فنجان
موسیر تازه : 1/3 فنجان ....

 
مناسب برای :
7 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگ

سینه مرغ : یک عدد

جعفری تازه : 3/4 فنجان

موسیر تازه : 1/3 فنجان

پیازچه : 10 شاخه

سس مایونز : یک فنجان

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان کافی

سیاه دانه : برای تزئین

روش تهیه :

1 سینه مرغ را با مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل آب پز کرده ،‌ سپس درون روغن سرخ میکنیم و بعد آن را ریز ریز میکنیم .

پختن مرغ و ریز ریز کردن آن در کاپ مرغ و جعفری

جعفری ،‌ موسیر و پیازچه را خرد میکنیم .

ریزکردن جعفری , موسیر و پیازچه در کاپ مرغ و جعفری

3 در کاسه ای سبزی ها را با سس کاملا مخلوط میکنیم .

مخلوط کردن جعفری خردشده , پیازچه خردشده و موسیرخردشده با سس مایونز در کاپ مرغ و جعفری با یوفکا

4 مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .

مخلوط کردن مرغ ریزریز شده با مخلوط سبزیجات و سس در کاپ مرغ و جعفری با یوفکا

5 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

6 کاپ ها را مطابق دستورات قبلی ( كاپ ميوه اي ، كاپ فرني ) آماده میکنیم .

داخل هر كاپ را با مقداري از مواد پر کرده و روی آن را با سیاه دانه تزئین میکنیم .

کاپ مرغ و جعفری

کاپ مرغ و جعفری

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group