آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 8 عدد

کلم بروکلی : یک عدد

پنیر فتا : 3/4 فنجان

تخم مرغ : یک عدد

پیاز : یک عدد

آبلیمو : یک قاشق چایخوری

سیر : دو حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روغن : برای سرخ کردن

روش تهیه :

1 پیاز را ریز کرده و به همراه نمک و فلفل سیاه درون روغن تفت مختصری میدهیم ، سپس سیر و کلم بروکلی ریز شده را به آن اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .

سرخ کردن پیاز ،‌ سیر ،‌ کلم بروکلی به همراه نمک و فلفل سیاه در رول کلم بروکلی با یوفکا

2 بعد از این که بروکلی ها کمی تغییر رنگ دادند میگذاریم تا ماهی تابه مقداری سردتر شود سپس تخم مرغ از قبل زده شده را به همراه پنیر به آن اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .

اضافه کردن تخم مرغ و پنیر به مواد در رول کلم بروکلی با یوفکا

3خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا 9595 این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .

4 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، سپس در وسط خمیر  مقداری مواد میریزیم .

چرب کردن لایه های خمیر یوفکا و ریختن مواد روی آن در رول کلم بروکلی با یوفکا

5 لبه های خمیر را به داخل بر روی مواد تا داده و سپس آن را رول میکنیم .

تا دادن لبه هاب خمیر بر روی مواد در رول کلم بروکلی با یوفکا

رول کردن خمیر در رول کلم بروکلی با یوفکا

6 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم .

چیدن رول ها در سینی فر در رول کلم بروکلی با یوفکا

7 رول ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

رول کلم بروکلی با یوفکا

رول کلم بروکلی با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • فرشته

    سلام. بازم ممنون بابت دستورات آشپزی خوشمزه تون.
    1- علت خاصی داره که از پنیر فتا استفاده کردین؟ میشه به جای اون پنیر موزارلا یا پروسس یا... استفاده کرد؟ اگه میشه شما کدوم نوع پنیر رو پیشنهاد میکنین؟
    2- آیا نیازی نیست موقع رول کردن اسپری آب و روغن بپاشیم؟
    ممنون از زحماتتون

  • 9595

    در پاسخ به: فرشته

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    یک : شما میتوانید بنا به ذائقه خود و محدودیت رِژیم غذایی خود از هر پنیر دلخواهی استفاده نمایید .
    دو : در هنگام آماده کردن رول ها در صورت تمایل میتوانید آن ها را مرطوب کنید تا خمیر ملایم بماند در غیر این صورت رول شما مقداری تردتر خواهد شد .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group