آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم:
خمير يوفكا مستطیلی 9595 : 10 ورق
جعفری : 100 گرم
شوید : 100 گرم
تره : 100 گرم ....

 
مناسب برای :
6 - 7 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 30 دقیقه

مواد لازم :

خمير يوفكا مستطیلی 9595 : 10 ورق

جعفری : 100 گرم

شوید : 100 گرم

تره : 100 گرم

تخم مرغ : دو عدد

آویشن تازه : 100 گرم

پنیر فتا : یک فنجان

پیاز : یک عدد

سیر : دو حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 ابتدا جعفری ، شوید ، تره و آویشن را خرد میکنیم .

2 در ظرفی تخم مرغ را شکسته و به همراه پنیر به خوبی مخلوط میکنیم .

3 در ظرفی دیگر مقداری پیازداغ آماده میکینم .

4 سبزی های ریز شده را همراه با پیاز داغ و سیر رنده شده به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .

5 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

6 کف ظرف خود را به خوبی چرب میکنیم .

7 کف ظرف را با پنج لایه یوفکا چرب شده میپوشانیم ، سپس مواد را روی خمیر ریخته و آن ها را پخش میکنیم .

8 روی مواد را با پنج لایه خمیر دیگر پوشانده و سطح آن را فلفل سیاه میپاشیم و سه برش کوچک بر سطح خمیر ایجاد میکنیم .

9 پای را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group