آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
5 - 6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 برگ

سیب زمینی : سه عدد متوسط

نخود فرنگی پخته شده : یک فنجان

پیاز : یک عدد

جعفری خردشده : 15 شاخه

رب گوجه فرنگی : 1 الی 2 قاشق غذاخوری

سیر : سه حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 ابتدا سیب زمینی را ریز کرده و در روغن سرخ میکنیم تا ملایم شوند .

2 نخودفرنگی پخته شده ،‌ رب ،‌ جعفری خردشده ،‌ پیاز و سیر خردشده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به سیب زمینی ها اضافه کرده و همه را با هم به خوبی تفت میدهیم .

مخلوط کردن تمامی مواد در سمبوسه سیب زمینی و نخود فرنگی با یوفکا

3 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .  .

4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت س لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

5 خمیر را از عرض برش داده تا دو نوار بلند ایجاد شود ،‌ سپس مقداری از مواد را در گوشه خمیر میریزیم .

مرطوب کردن سطح خمیر و ریختن مواد در گوشه آن در سمبوسه سیب زمینی و نخود فرنگی

6 خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .

پیچیدن خمیر مانند سمبوسه در سمبوسه سیب زمینی و نخود فرنگی

7 ما بقی سمبوسه ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

سمبوسه سیب زمینی و نخودفرنگی

سمبوسه سیب زمینی و نخودفرنگی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group