آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : دو عدد
گوجه گیلاسی : 150 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم
ریحان : 10 شاخه

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : دو عدد

گوجه گیلاسی : 150 گرم

پنیر پیتزا : 100 گرم

ریحان : 10 شاخه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 گوجه ها را درون ماهی تابه ای ریخته و همراه با نمک و فلفل به خوبی سرخ میکنیم تا ملایم شوند .

سرخ کردن گوجه ها به همراه نمک و فلفل سیاه درون روغن در بقچه مارگاریتا با یوفکا

2خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا  منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

3 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم .

4 خمیر را به شش قسمت تقسیم کرده و در وسط هر کدام مقداری از مواد را ریخته و روی آن ها را با پنیر پیتزا و ریحان پر میکنیم .
ریختن گوجه ها و پنیرپیتزا و ریحان در وسط خمیر در بقچه مارگاریتا با یوفکا

5 خمیر را مانند بقچه میپیچیم .

پیچیدن خمیر مانند بقچه در بقچه مارگاریتا با یوفکا

6 بقچه ها را درون سینی فر چیده و رویشان را با کره ذوب شده مرطوب میکنیم .

چرب کردن سطح بقچه در بقچه مارگاریتا با یوفکا

7 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

بقچه مارگاریتا با یوفکا

بقچه مارگاریتا با یوفکا

بقچه مارگاریتا با یوفکا


مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group