آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
5 - 10 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا 9595: 5 ورق

گوجه : سه عدد

پنیر موزارلا : 1/2 فنجان

پیازچه : سه شاخه

پیاز : 2 عدد

سیر : چهارحبه

قارچ : 200 گرم

آویشن تازه : دو شاخه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

کره ذوب شده : 100 گرم

روش تهیه :

1 پیازچه ، سیر ، قارچ ، پیاز و گوجه فرنگی را ریز میکنیم .

خرد کردن پیاز ، پیازچه ،‌سیر ،‌ گوجه و قارچ در تارت سبزیجات با یوفکا

2 قارچ را به همراه نمک ، پیاز ،‌ پیازچه و سیر کاملا درون روغن سرخ میکنیم .

سرخ کردن قارچ به همراه سیر ،‌ پیازچه ،‌ پیاز و نمک در تارت سبزیجات با یوفکا

3 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب  شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای سه لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت پنج لایه یوفکا چرب شده داشته باشیم .

چرب کردن سطح خمیر در تارت سبزیجات با یوفکا

5 مواد را بر روی سطح خمیر ریخته و سپس پنیر ،‌ آویشن و گوجه را بر روی آن قرار میدهیم

ریختن مواد بر روی خمیر در تارت سبزیجات با یوفکا

6 روی گوجه مقداری فلفل ریخته و سپس تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود  .

تارت سبزیجات با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group