آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 15 برگ

ماهی : 150 گرم

سیب زمینی : دو عدد

فلفل دلمه : یک عدد

سس خردل : دو قاشق غذاخوری

پیازچه : چهارشاخه

سیر : سه حبه

آبلیمو : دو قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان کافی

روش تهیه :

ماهی را به همراه آبلیمو ، سیر رنده شده و نمک طعم دار میکنیم ، سپس سیب زمینی آب پز شده پیازچه و فلفل دلمه را خرد میکنیم .

طعم دار کردن ماهی به همراه سیر و آبلیمو و خرد کردن سییب زمینی ، پیازچه و فلفل دلمه در کاپ ماهی

2 همه مواد را را به همراه سس خردل درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .

مخلوط کردن همه مواد به همراه سس خردل در کاپ ماهی با یوفکا

3 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید

4 خمیر را در اندازه های مربعی برش میزنیم و در قالب قرار میدهیم ، سپس درون آن ها را با مواد پر کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

پر کردن کاپ ها با مواد و قرار دادن آن ها درون سینی فر در کاپ ماهی با یوفکا

5 نکته :

میتوانید پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر روی آن ها را با سس خردل تزئین نمایید .

کاپ ماهی با خمیر یوفکا

کاپ ماهی با خمیر یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group