آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 8 ورق

مارچوبه : 16 عدد

پنیر دلخواه : 150 گرم

آویشن : سه شاخه

کنجد : برای تزئین

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 مارچوبه ها را شسته و میگذاریم تا خشک شوند ،‌ آویشن را نیز برگ برگ میکنیم .

شستن و خشک کردن مارچوبه در رول مارچوبه و پنیر با یوفکا

برگ برگ کردن آویشن در رول مارچوبه و پنیر با یوفکا

2خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا 9595 این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .

3 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس دو عدد از مارچوبه را به همراه مقداری پنیر و آویشن بر گوشه خمیر قرار میدهیم

قرار دادن مارچوبه و پنیر و آویشن در گوشه خمیر در رول مارچوبه و پنیر با یوفکا

4 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم . 

قرار دادن رول ها در سینی فر در رول مارچوبه و پنیر با خمیر یوفکا

5 سطح رول ها را با کنجد تزئین میکنیم و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .

رول مارچوبه و پنیر با یوفکا

رول مارچوبه و پنیر با خمیر یوفکا

رول مارچوبه و پنیر با خمیر یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group