آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
6 - 7 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 30 دقیقه

مواد لازم :

خمير يوفكا مستطیلی 9595 : 20 ورق

گوشت : 350 گرم

برنج : 1/2 فنجان

تخم مرغ : سه عدد

پیاز : دو عدد متوسط

جعفری خرد شده : 1/2 فنجان

نعنا خشك : يك قاشق غذاخوري

سیر : سه حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

کره ذوب شده : 200 گرم

روش تهیه :

1 ابتدا نيمي از كره را درون ماهي تابه ريخته و ميگذاريم تا باز شود  .

ذوب کردن کره در پای گوشت و برنج با یوفکا

2 پياز را خرد كرده و درون ماهي تابه سرخ ميكنيم .

سرخ کردن پیاز در پای گوشت و برنج با یوفکا

3 گوشت را به همراه سير ، نمك ، فلفل و نعنا به پياز اضافه كرده و به خوبي تفت ميدهيم تا تغيير رنگ دهند .

سرخ کردن گوشت به همراه نمک و نعنا در پای گوشت و برنج با یوفکا

اضافه کردن سیر خرد شده به مواد در پای گوشت و برنج با یوفکا

4 جعفري را به مواد اضافه كرده و به خوبي مخلوط ميكنيم .

اضافه کردن جعفری به مواد در پای گوشت و برنج با یوفکا

5 برنج جوشانده را به مواد اضافه ميكنيم .

اضافه کردن برنح به مواد در پای گوشت و برنج با یوفکا

6 تخم مرغ ها را درون ظرف شكسته و به خوبي مخلوط ميكنيم .

اضافه کردن تخم مرغ به مواد در پای گوشت و برنج با یوفکا

مواد پای گوشت و برنج با یوفکا

7 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

8 کف ظرف را به خوبی چرب ميكنيم ، سپس يك لايه از خمير را برداشته و سطح آن را كاملا به كره ذوب شده آغشته ميكنيم تا خمير كاملا نرم و نعطف شود سپس لايه دوم را برداشته و روي لايه اول قرار ميدهيم و آن را نيز مطابق قبل به خوبي مرطوب ميكنيم اين كار را براي هشت لايه ديگر نيز تكرار كرده تا در نهايت 10 لايه يوفكا چرب شده بر روي هم داشته باشيم  .

چرب کردن سطح خمیر در پای گوشت و برنج با یوفکا

9 مواد را ربر روي خمير ميريزيم .

ریختن مواد روی خمیر در پای گوشت و برنج با یوفکا

10 روی مواد را با ده لایه خمیر دیگر پوشانده و سپس با چاقو در اندازه هاي دلخواه برش ميزنيم .

پوشاندن مواد با خمیر و برش پای در پای گوشت و برنج با یوفکا

11 پای را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .

گذاشتن پای درون فر در پای گوشت و جعفری با یوفکا

پای گوشت و برنج با یوفکا

پای گوشت و برنج با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group