آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 8 برگ

ماهی سالمون : 200 گرم

آبلیمو : دو قاشق غذاخوری

سیاه دانه : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 ماهی را شسته و در اندازه های مناسب برش میزنیم ، سپس نمک ، فلفل قرمز و سیاه دانه را در ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .

شستن ماهی و برش آن ها ،‌ مخلوط کردن نمک ، فلفل قرمز و سیاه دانه در ماهی با یوفکا

2 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید

3 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم .

چرب کردن سطح خمیر در ماهی با یوفکا

4یک تکه از ماهی را در وسط خمیر گذاشته و روی آن را مقداری آبلیمو ریخته ، سپس مقداری از ادویه ها را بر سطح ماهی میپاشیم .

گذاشتن ماهی در وسط خمیر و پاشیدن ادویه بر روی آن

5 لبه های خمیر را به داخل بر روی ماهی برگردانده ، سپس آن را رول مکنیم .

تا دادن لبه های خمیر بر روی ماهی در ماهی با یوفکا

رول کردن خمیر در ماهی با یوفکا

6 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم ، سپس سطح روی رول را مجدادا با کره ذوب شده مرطوب میکنیم .

چرب کردن سطح رول ها

7 رول ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

قرار دادن رول ها درون فر از قبل گرم شده در ماهی با یوفکا

ماهی با یوفکا

ماهی با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group