آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 16 برگ
ران مرغ : دو تکه
هويج : دو عدد
ساقه کرفس : دو عدد ...

 
مناسب برای :
3 - 4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 16 برگ

ران مرغ آب پز شده : دو تکه

هویج : دو عدد

نخود فرنگي : يك فنجان

کرفس : دو عدد

آرد : سه قاشق غذاخوري

پیاز : یک عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

عصاره مرغ : 240 گرم

روش تهیه :

1 كرفس ،‌ هويج و پياز را به خوبي ريز كرده و در مقداري روغن تفت مختصري ( حدود 7 دقيقه ) ميدهيم تا مواد نسبتا ملايم شود

2 ران مرغ را كاملا ريز كرده و همراه نخود فرنگي به مواد اضافه ميكنيم ، سپس همه را مجداد به خوبي تفت ميدهيم .

3 در ظرفي ديگر مقداري از كره را باز ميكنيم و آرد را درون آن تفت كوچكي ميدهيم ، سپس عصاره مرغي كه را از قبل درون آب جوش باز كرديم به همراه نمك و فلفل سياه به آرد اضافه ميكنيم و بعد از اين كه جوش كوچكي خورد آن را از روي حرارت برميداريم .

4خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

5 کاپ ها را مطابق دستورات قبلی ( کاپ کاستارد و کاپ نارگیلی) آماده میکنیم .

طرز تهيه كاپ ها در كاپ مرغ و سبزيجات با فيلو

6 داخل کاپ ها را ابتدا با مخلوط مواد و سپس با سس پر ميكنيم .

كاپ مرغ و سبزيجات با خمير فيلو

كاپ مرغ و سبزيجات با فيلو

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group