آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 10 برگ
زیتون : دو لیوان
پیازچه : 10 عدد
جعفری : 100 گرم .......

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ

زیتون : دو لیوان

پیازچه : 10 عدد

جعفری : 100 گرم

گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان

پنیر فتا : 200 گرم

روغن زیتون : نصف فنجان

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم .

آماده کردن زیتون ، پیازچه ، پنیر ، گوچه خشک و جغفری در سمبوسه زیتون

2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .

مخلوط کردن زیتون ، گوجه خشک ، پنیر ، جفری و پیازچه در سمبوسه زیتون

3خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که  یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم .

ریختن مواد بر گوشه خمیر و پیچیدن آن مانند سمبوسه در سمبوسه زیتون با خمیر فیلو

5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

سمبوسه زیتون و گوجه خشک

سمبوسه ریتون و گوجه خشک شده با خمیر فیلو

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • الهام

    سلام.
    من خمیر مثلثی یوفکا رو خریدم و تمامی آموزش های غذای شما با خمیر مستطیلی است. میشه لطف کنین غذاهایی رو که میشه با خمیر مثلثی درست کرد رو آموزشش رو بذارین؟

  • 9595

    در پاسخ به: الهام

    با تشكر از برقرای ارتباط شما با 9595 .
    تمامی رول ها ، سمبوسه ها و ... كه با خمیر یوفكا مستطیلی آموزش داده شده است را میتوانید مطابق با دستوراتی مانند پای گلابی ،‌نان خرمایی و فیلم های آموزش آشپزی از جمله رول كستر كدو حلوایی ، بالشتك هلو ، رولت سیب و ... با استفاده از خمیریوفكا مثلثی نیز تهیه كنید .
    فیلم های آموزش آشپزی :
    http://www.9595.ir/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C/category/golriz
    نان خرمایی :
    http://www.9595.ir/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%B1/115-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%88%D9%81%DA%A9%D8%A7
    پای گلابی :
    http://www.9595.ir/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%B1/224-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C

  • 09ته.روئر.و

    خیلی خوب بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
    یه جورایی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

  • تازه کار

    سلام آیا از این نان در تستر هم می توان استفاده کرد

  • 9595

    در پاسخ به: تازه کار

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    تمامی دستورات آشپزی با استفاده از اين محصول را درون تستر نیز ميتوانيد تهيه كنيد .

  • lmehdi

    http://www.9595.ir/images/samboosezeytoon%20sabz.jpg

  • معصومه

    سلاااام. بسیااااار عاااااااااااالی ی ی . ممنونم از سایت بسیاااار خوبتون.

  • 9595

    در پاسخ به: معصومه

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .

  • zahra

    ایا امکان تهیه در تابه دوطرفه هست؟شیرینی ها رو چطور درتابه دوطرفه امکان دارد

  • 9595

    در پاسخ به: zahra

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    امکان تهیه دستورات در ماهی تابه دو طرفه میباشد ، فقط به خاطر داشته باشید که تمامی کف ماهی تابه را پر کنید ، زیرا به دلیل این که سطح این خمیر نازک میباشد لایه رویی ترد میشود و پس از برعکس کردن ماهی تابه ( در صورتی که فضای خالی باشد ) خمیر از هم میپاشد .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group