آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 4 برگ
تخم مرغ : 4 عدد
تن ماهی : 1 عدد
پیازچه : سه شاخه ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 4 برگ

تخم مرغ : 4 عدد

تن ماهی : 1 عدد

پنیر خامه ای : 4 قاشق مرباخوری

پیازچه ریز شده : سه شاخه

کره ذوب شده : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

روش تهیه :

خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

2 یک برگ از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده ، سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کرده و به طور ضربدری درون قالب قرار میدهیم . و قالب ها را در فر میگذاریم تا زمانی که سطح خمیر به خوبی طلایی شود .

طرز تهیه کاپ با خمیر فیلو در کاپ تخم مرغی با یوفکاآموزش و نحوه تهیه و پخت کاپ در فر با خمیر فیلو

داخل هر کاپ را مقداری پنیر و تن ماهی میریزیم .

پر کردن داخل خمیر فیلو با پنیر و تن ماهی در کاپ تخم مرغی با یوفکا

در نهایت داخل هر کاپ یک تخم مرغ شکسته و آنها را درون فر از قبل گرم شده قرار داده تا زمانی که تخم مرغ ها بپزد ، سپس سطح آن ها را با فلفل قرمز و پیازچه خردشده تزیین میکنیم .

کاپ تخم مرغ و تن ماهی با خمیر فیلو

کاپ تخم مرغ و تن ماهی با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group