آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 8 برگ
ماهی سالمون : 500 گرم
تره فرنگی : 1 عدد
سویا سس : 1 قاشق غذاخوری ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 4 برگ

ماهی سالمون : 500 گرم

تره فرنگی : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

سویا سس : 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز : به میزان لازم

زنجبیل رنده شده  : 1 تکه کوچک

کره ذوب شده : به میزان لازم

روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1ماهی را به خوبی تمیز کرده و میشوییم .

پخت ماهی سالمون در رول ماهی و سبزیجات با خمیر یوفکا

2 در درون ظرفیروغن زیتون ، سویا سس ، زنجبیل و فلفل قرمز بر روی ماهی ها ریخته به مدت حدودا 20 دقیقه در آن میخوابانیم تا به خوبی طعم دار شود .

 و سبزیجات با خمیر فیلوطعم دار کردن ماهی سالمون در رول ماهی سالمونو

در این حین تره فرنگی را به صورت نواری برش میزنیم .

خردکردن تره فرنگی در رول ماهی و سبزیجات با یوفکا

پیاز را نیز ریز کرده و به تره فرنگی اضافه میکنیم .

خرد کردن پیاز در رول ماهی سالمون و تره فرنگی

مخلوط کردن پیاز و تره فرنگی در رول ماهی سالمون و سبزیجات با یوفکا

5 ماهی ها را به تکه های مربعی حدودا 2 در 2 برش میزنیم .

برش زدن ماهی سالمون در رول ماهی و سبزیجات با خمیر فیلو

6 شوید را نیز کمی خرد میکنیم .

خرد کردن شوید در رول ماهی و سالمون با فیلو

7 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

8 مقداری از پیاز و تره فرنگی را بر روی خمیری که سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب کردیم میریزیم .

پر کردن خمیر با پیاز و تره فرنگی

9 چند تکه از ماهی را بر روی پیاز میگذاریم و بعد روی آنها نیز مقداری شوید میپاشیم .

پرکردن خمیر با پیاز و تره فرنگی و ماهی سالمون

10 خمیر را رول میکنیم .

رول کردن خمیر فیلو در رول ماهی و سبزیجات با یوفکا

11 تمامی رولها را به همین ترتیب آماده کرده و در درون روغن سرخ میکنیم .

سرخ کردن رول ماهی سالمون و سبزیجات با خمیر فیلو

12 در نهایت رول سالمون و سبزیحان را در ظرف مورد نظر گذاشته و آن را با هر نوع سبزیجات دلخواه سرو میکنیم .

رول ماهی سالمون و سبزیجات با یوفکا

رول ماهی سالمون و سبزیجات با خمیر یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group