آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 10 عدد
سینه مرغ : یک عدد
فلفل دلمه ای متوسط : یک عدد
سیر : 4 حبه  .......

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : هشت ورق

سینه مرغ تکه شده : دو فنجان

پیازچه : 2 عدد

لیمو : یک عدد

سیر : 2 حبه

پیاز : 1 عدد

گشنیز خردشده : 1 قاشق غذاخوری

پودر نان خشک : 1/4 فنجان

پودر کاری : دو قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

کره ذوب شده : 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

1 روغن زیتون را در ظرف ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار میدهیم ، پیاز حلقه شده را به ظرف اضافه کرده و سرخ میکنیم تا بافت آن نرم شود . ( حدود 5 دقیقه )

سرخ کردن پیازحلقه شده در رول مرغ با ادویه کاری

2 سیر و پیازچه خردشده را به ظرف اضافه میکنیم و همه را با هم تفت میدهیم تا طلایی شود .

افزودن سیر و پیازچه به پیاز در رول مرغ و کاری

3 حرارت را کم کرده ، پودر کاری را به مواد اضافه میکنیم در حدود 2 الی 3 دقیقه بیشتر تفت داده و سپس شعله را خاموش میکنیم .

افزودن پودر کاری به پیاز در رول مرغ و کاری

تف دادن ادویه ها در رول مرغ و کاری با خمیر یوفکا

مرغ و سپس گشنیز خردشده را به ظرف اضافه میکنیم .

افزودن مرغ به رول مرغ و کاری با خمیر فیلو

افزودن گشنیز در رول مرغ با ادویه کاری

پوست لیمو و آبلیمو را به مواد اضافه میکنیم . 

افزودن پوست لیمو در رول مرغ با ادویه کاری

افزودن آبلیمو در رول مرغ و کاری

6 نمک و فلفل را به ظرف اضافه میکنیم و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .

افزودن ادویه در رول مرغ با ادویه کاری

7 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت 30 ثانیه داخل آن قرار می دهیم  ) .

یک لایه از خمیر را برداشته ، سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و سپس روی آن را مقداری پودر نان میریزیم ، این کار را برای 3 لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 4 لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .


مرطوب کردن خمیر

خمیر فیلو به همراه خرده نان

9 نیمی از مواد را برداشته و کنار خمیر در راستای طول آن میریزیم ، و سپس آن را رول میکنیم .

ریختن مواد بر گوشه خمیر در رول مرغ با ادویه کاری

10رول دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آنها را درون سینی فر میچینیم 

چیدن رول های مرغ و ادویه کاری درون سینی فر

11 سطح رولها را با الباقی کره ذوب شده مرطوب کرده و سپس روی آنها را برش میزنیم . 

مرطوب کردن سطح خمیر در رول مرغ با کاری

 

برش سطح رول در مرغ با کاری

12 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر به خوبی طلایی شود .

قراردادن سینی درون فر در رول مرغ با کاری

 

رول مرغ با ادویه کاری

13 در نهایت لقمه های برش خورده یوفکا مرغ و کاری را درون ظرف مورد نظر قرار داده و میتوان با پیازچه خردشده تزئین کرده و سرو کنیم .

رول مرغ و کاری با خمیر فیلو

رول مرغ با ادویه کاری

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group