خرید vpn خريد vpn خريد openvpn خريد vpn خرید vpn آنلاین
سمبوسه با یوفکا
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

سمبوسه با یوفکا

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمير يوفكا:  به تعداد لازم

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد

فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوری

زنجفيل تازه : 1 قاشق چايخوری

سير له شده : 2 حبه

آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوری

گشنيز تازه خرد شده : يک چهارم پيمانه

نعناي تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري

روغن : به ميزان لازم

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

3 سير له شده، زنجفيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید 

4 یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را  داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده  تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم  .

سمبوسه با خمیر یوفکا فیلو

شما با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" میتوانید درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
همچنین جهت تهیه این محصول نیز میتوانید به صفحه نمایندگی ها در "اینجا" مراجعه نمایید و با تماس با نمایندگی پخش شهر خود، از نزدیکترین فروشگاه عرضه کننده محصولات 9595 در نزدیکی خود مطلع شوید

پیام شما

0

تعداد پیام (34)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • نسیم

    با سلام وتشکر. لطفاً راهنمایی بفرمایید اگر بخواهم چند ساعت قبل از مهمونی با خمیر یوفکا رولهایی درست کنم وبعد در فر بگذارم چگونه از خشک شدن آنها جلوگیری کنم .

  • 9595

    در پاسخ به : نسیم

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    شما میتوانید پس از خارج کردن رول ها از فر آن ها را با سلفون بپوشانید و یا درون ظرفی در بسته آن ها را قرار دهید تا از خشک شدن آن ها جلوگیری شود .

  • نسیم

    ممنون از توجه شما وسرعت در پاسخگویی، البته منظور من این بود چگونه رول هایی که چند ساعت قبل از اینکه در فر بگذارم، نگهداری کنم تا خشک نشوند.

  • 9595

    در پاسخ به : نسیم

    مطابق آنچه گفته شد ، پس از آماده سازی رول ها باید آن ها را با سلفون بپوشانید و به گونه ای نگه داری کنید که هیچ گونه هوایی به آن نرسد تا از خشک شدن رول ها جلوگیری شود . اما بهتر آن است که بعد از آماده کردن رول ها آن ها را درون روغن سرخ نمایید .

  • نسیم

    ممنون از پاسخگویی شما .

  • رضا

    سلام
    ممنون از محصول عالي و بي نظيرتان

  • شیرین

    سلام
    فکر نمی کردم پس از خرید این خمیر، سرچ کردن پیرامون چگونگی استفاده از این خمیر در اینترنت برام سودی داشته باشه ، اما از سایت و خلاقیت شما لذت بردم.موفق باشید

  • 9595

    در پاسخ به : شیرین

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .

  • الهام

    سلام.شما،محصولتون و دستورای آشپزیتون عالی هستید.واقعا خسته نباشید.شادزی مهر افزون.

  • 9595

    در پاسخ به : الهام

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .

Top
9595 forum