آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

سمبوسه با خمیر یوفکا

مواد لازم:
خمير يوفكا به تعداد لازم ،
گوشت چرخ کرده  : 250 گرم ،
پياز خرد شد : 2 عدد،
فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد....

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

خمير يوفكا:  به تعداد لازم

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد

فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوری

زنجفيل تازه : 1 قاشق چايخوری

سير له شده : 2 حبه

آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوری

گشنيز تازه خرد شده : يک چهارم پيمانه

نعناي تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري

روغن : به ميزان لازم

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

3 سير له شده، زنجفيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید 

4 یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را  داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده  تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم  .

سمبوسه با خمیر یوفکا فیلو

شما با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" میتوانید درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
همچنین جهت تهیه این محصول نیز میتوانید به صفحه نمایندگی ها در "اینجا" مراجعه نمایید و با تماس با نمایندگی پخش شهر خود، از نزدیکترین فروشگاه عرضه کننده محصولات 9595 در نزدیکی خود مطلع شوید

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به: nastaran

    با تشکر از شما

  • meysam

    سلام لطفا طرز تهیه سمبوسه و ..........اموزش دهید بفرست به ایمیلم مرسی

  • 9595

    در پاسخ به: meysam

    با سلام
    در حال حاضر امکان ارسال دستورات غذایی به ایمیل امکان پذیر نیست . شما می توانید دستورات مورد نیاز را توسط مرورگر خود save نمایید .

  • maryam

    سلام.ببخشید این خمیر یوفکا واسه غذا و شیرینی متفاوت نیست؟!منظورم اینه که واسه شیرینی بافت وایناش فرقی نداره؟یا شیرینتر نیس؟با تشکر از شما

  • 9595

    در پاسخ به: maryam

    با سلام
    این خمیر هم برای غذا و هم برای شیرینی و دسر کاربرد دارد .

  • فام

    به نظر خودتون کدوم غدا با نان یوفکا خوشمزه تره؟:)

  • 9595

    در پاسخ به: فام

    این کاملا بسته به ذائقه شما داره، شیرینی یا دسر باشه و یا غذا.. یک بخش مربوط به ظاهر غذا هست( سیگارتی، تارت، و...) و یک بخش هم مربوط به موادی که داخل اون بکار رفته. اما به جرات میشه گفت اکثر ذائقه ها با یک بار امتحان از طرفداران غذاهای یوفکایی میشند( مخصوصا با کیفیت اصلی خمیری که شرکت 9595 در حال تولیدش هست). دستوراتی که در این سایت هم قرار گرفته با توجه به همین موضوع تدوین شده و میشه گفت که از اصلی ترین دستورات آشپزی با خمیر یوفکا ( فیلو ) هست.

  • اشپز باشی

    ;)

  • چمن

    چقدر خوشمزه است!

  • saeede

    سلام.من تازه با خمیر یوفکا آشنا شدم.ودیشب ازش استفاده کردم.خیلی خوب شد.طبق دستورش اول روی نونش تخم مرغ وروغن مالیدم،اما جدا کردنشون از هم: خیلی سخت و رنج آور بود.راه ساده تری نداره؟ :(
    ------------------------------------------------------------------------------------
    9595 : با تشکر از نظر شما،
    برای جدا سازی خمیر های یوفکا از هم لازم است که اول خمیر ها را از بسته خارج کرده و به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهیم،
    سپس برگه های خمیر را برگه برگه جدا کرده و حتما "جداگانه" بر روی هر کدام محلول تخم مرغ و روغن میزنیم

    آخرین بار در تاریخ حدود 3 سال قبل توسط 9595 ویرایش شد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group