خرید vpn خريد vpn خريد openvpn خريد vpn خرید vpn آنلاین
باقلوا با یوفکا
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (63)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • ازاده

    سلام
    با یوفکای مثلثی هم میشه باقلوا درست کرد یا حتما باید مستطیلی باشه ؟ اگه می شه چه جوری؟

  • 9595

    در پاسخ به : ازاده

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    شما ميتوانيد با خمير يوفكا مثلثي 9595 نيز باقلوا رولي (مطابق با فيلم هاي آموزش آشپزي ) تهيه نماييد .

  • بهار

    میشه تو مایکرو هم درستش کرد؟ چطوری؟

  • 9595

    در پاسخ به : بهار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    شما میتوانید تمامی آموزش های آشپزی توسط یوفکا را با همان دمای ذکر شده و مدت زمان 5 الی 6 دقیقه کمتر در درون مایکروفر نیز تهیه فرمایید

  • فتانه

    خیلیی ممنون ازآموزش غذاها و شیرینی های تهیه شده با خمیر یوفکا

  • مینا

    عالی بود ممنونم اما قیمت محصولاتتان بالا است

  • 9595

    در پاسخ به : مینا

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    با مقايسه كيفيت محصولات با ساير برندهاي مشابه متوجه برتري كيفيت اين محصول با بقيه خواهيد شد با اين حال باز هم قيمت محصولات از ساير برندها كمتر ميباشد .

  • مریم

    باسلام ایا باقلوا را می شود در فر برقی دایره ای شکل درست کرد؟

  • 9595

    در پاسخ به : مریم

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    تمامي دستورات آشپزي و شيريني پزي با يوفكا را ميتوانيد با ايجاد شرايط دمايي متناسب در درون فر گازي ، فربرقي ، مايكروفر ، تستر ، سولاردم و... نيز تهيه فرماييد .

  • فریبا

    با سلام
    تفاوتی بین خمیرهای یوفکای شما هست؟ تا جایی که من میدونم خمیر یوفکای غذا با باقلوا فرق میکنه. من برای باقلوا میخوام

Top
9595 forum