• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (66)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به : بهار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    شما میتوانید تمامی آموزش های آشپزی توسط یوفکا را با همان دمای ذکر شده و مدت زمان 5 الی 6 دقیقه کمتر در درون مایکروفر نیز تهیه فرمایید

  • فتانه

    خیلیی ممنون ازآموزش غذاها و شیرینی های تهیه شده با خمیر یوفکا

  • مینا

    عالی بود ممنونم اما قیمت محصولاتتان بالا است

  • 9595

    در پاسخ به : مینا

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    با مقايسه كيفيت محصولات با ساير برندهاي مشابه متوجه برتري كيفيت اين محصول با بقيه خواهيد شد با اين حال باز هم قيمت محصولات از ساير برندها كمتر ميباشد .

  • مریم

    باسلام ایا باقلوا را می شود در فر برقی دایره ای شکل درست کرد؟

  • 9595

    در پاسخ به : مریم

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    تمامي دستورات آشپزي و شيريني پزي با يوفكا را ميتوانيد با ايجاد شرايط دمايي متناسب در درون فر گازي ، فربرقي ، مايكروفر ، تستر ، سولاردم و... نيز تهيه فرماييد .

  • فریبا

    با سلام
    تفاوتی بین خمیرهای یوفکای شما هست؟ تا جایی که من میدونم خمیر یوفکای غذا با باقلوا فرق میکنه. من برای باقلوا میخوام

  • 9595

    در پاسخ به : فریبا

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    با وجود تفاوت بین خمیر یوفکا باقلوا و غذا ، یوفکا 9595 هم برای تهیه غذا و هم برای تهیه شیرینی و دسر مناسب میباشد ، زیرا در تهیه این خمیر سعی شده است تا از میزان ضخامت و میزان نمک لازم استفاده شود .

  • رویا

    سلام
    من طبق دستور شما در مورد باقلوا عمل کردم باقلوا خیلی خشک شد ومواد وسطش هم موقع خوردن می ریخت و آیا خمیر یوفکای غذا با یوفکای باقلوا فرق دارد؟

  • 9595

    در پاسخ به : رویا

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    این خمیر به دلیل نازکی که دارد سطح رویی آن معمولا ترد میشود به همین دلیل حتما باید تمامی سطح خمیر کاملا مرطوب شود مخصوصا لایه رویی به طوری که خمیر نرم و قابل انعطاف شود ، به علاوه باید پس از خارج کردن باقلوا از درون فر کاملا آن را به شربت آغشته نمایید .

    ویرایش شده در تقریبا 2 ماه پیش توسط 9595
Top
9595 forum