• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (66)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • تینا

    salam bebakhshid man sakene rashtam ama nemidoonam namayandegitoon to0 rasht kojast :(

  • 9595

    در پاسخ به : تینا

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    نمایندگی رشت آقای امام زادگان : 09355353000 و 7235520-0131

  • hamideh

    در پاسخ به : تینا

    سلام. خمیر یوقکا تو قروشگاه دلفین رشت دارن. من خریدم.قیمتش بیته ای 6500 هست;)

  • پریسا

    بسیار عالی از زحمت شما ممنون کارتون خیلی عالیه

  • بهار

    سلام
    این چرب کردن خمیر باعث خشک شدنش نمی شه؟
    بعد می شه به شکل باقلوا گل رز درش آورد؟

  • 9595

    در پاسخ به : بهار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    چرب کردن خمیر مانع از خشک شدن آن میشود و شما میتوانید پس از این که خمیر را چرب کردید و خمیر نرم و منعطف شد آن را به هر شکلی که میخواهید درآورید .

  • بهنار

    در پاسخ به : 9595

    در مورد شربت باقلوا ابلیمو ذکر نکردید آیا شربت بدون ابلیمو شکرک نمیزنه؟

  • 9595

    در پاسخ به : بهنار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    برای مقدار های داده شده در دستور نیازی به آبلیمو نمیباشد .

  • مریم

    در پاسخ به : 9595

    سلام. آیا این باقلوا رو در مایکروفر هم میشه درست کرد؟ اگه جواب مثبته لطفا طرز پخت اون رو در مایکروفر عم توضیح بفرمایید.

    0 Like
  • mina

    با سلام و خسته نباشد
    کیفیت محصولاتتون عالیه و ممنونم از آموزش های خوبتون .

Top
9595 forum