خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن vpn
باقلوا با یوفکا
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (75)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • رویا

    سلام
    من طبق دستور شما در مورد باقلوا عمل کردم باقلوا خیلی خشک شد ومواد وسطش هم موقع خوردن می ریخت و آیا خمیر یوفکای غذا با یوفکای باقلوا فرق دارد؟

  • 9595

    در پاسخ به : رویا

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    این خمیر به دلیل نازکی که دارد سطح رویی آن معمولا ترد میشود به همین دلیل حتما باید تمامی سطح خمیر کاملا مرطوب شود مخصوصا لایه رویی به طوری که خمیر نرم و قابل انعطاف شود ، به علاوه باید پس از خارج کردن باقلوا از درون فر کاملا آن را به شربت آغشته نمایید .

    ویرایش شده در تقریبا 1 سال پیش توسط 9595
  • سولماز

    سلام و خسته نباشید وااااااااااااو عالی بود من عاشق باقلوام فقط کمی خشگ شده بود چکار کنم:(

  • 9595

    در پاسخ به : سولماز

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    شما ميتوانيد از ميزان شربت بيشتري استفاده نماييد ،‌ به علاوه پس از خارج كردن باقلوا از درون فر ميتوانيد آن ها را براي مدت زمان 5 الي 6 دقيقه درون ظرفي دربسته قرار داده و يا روي آنها را كاملا با سلفون بپوشانيد .

  • سارگل اکبرزاده

    من هم از این باقلوا ها درست کردم ولی خیلی خوشک و ترد بود .دلیلش چیست اما مزهاش خوب بود مرسی :)

  • سکینه سادات

    با سلام وتشکر من این شیرینی را درست کردم بسیار عالی شد و هنگامی که شیره را روی شیرینی ریختم روی آن را با سلفون پوشاندم و با این کار دیگر باقلوا خشک نبود تنها ایراد آن نمک داخل خمیر بود که به خوبی حس می شد وبا این که من مقدار زیادی پودر قند در وسط آن ودوباره در آخر به آن شیره اضافه کرده بودم باز هم مقداری شوری حس میشد اگر خمیر مخصوص باقلوا جداگانه تولید کنید خیلی عالی بود......

  • مهلا

    درماکروفر هم میشه باقلوا رو درست کرد؟:(

  • 9595

    در پاسخ به : مهلا

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    تمامی دستورات را مطابق با دمای ذكر شده و مدت زمان 5 الي 6 دقيقه كمتر در درون مایكروفر نيز تهیه كنید .

  • پريسا

    سلام

    آيا اين خمير يوفكا فقط براي پخت باقلوا مناسب است يا براي درست كردن غذا هم ميتونيم استفاده كنيم ؟؟؟
    همچنين خمير يوفكا كه در فروشگاهها به فروش ميرسد هم براي پخت باقلوا و غذا مناسب هستند يا نه؟؟؟؟
    لطفا اگه امكان داره جواب منو به ايميلم بفرستيد چون ممكنه اين سايت رو نتونم دوباره پيدا كنم

    با تشكر و ممنون از آموزش مفيدتون

  • بیتا

    باسلام وخسته نباشید
    ممنون ازدستورباقلواتون
    عالی بود

Top
9595 forum