خرید vpn خريد vpn خريد openvpn خريد vpn خرید vpn آنلاین
باقلوا با یوفکا
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (63)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به : مریم

    با سلام
    به زودی طرز تهیه این شیرینی در سایت قرار خواهد گرفت .

  • somayeh

    با سلام خمیر یوفکا رو از کجا میشه تهیه کرد.

  • 9595

    در پاسخ به : somayeh

    با سلام
    شما می توانید از منوی نمایندگیها در بالای سایت با نمایندگی شهر خود یا نزدیکترین نمایندگی به آن تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایید .

  • رضا

    در پاسخ به : somayeh

    با سلام خمیر یوفکا رو از کجا باید تهیه کنیم

  • elham

    با سلام مرسی از سایت خوبتون. متاسفانه کرج نمایندگی نداره از کجا میتونم تهیه کنم؟. ترجیحا به ایمیل جواب بفرستید ممنون می شوم.

  • هستی

    من فر ندارم میشه توی سولاردام تهیه بشه؟

  • 9595

    در پاسخ به : هستی

    با سلام
    برای تهیه غذاهای آموزش داده شده در سایت می توانید از فر ، مایکروفر ، تستر ، سولاردوم و ... استفاده کنید . با توجه به دفترچه راهنما دستگاه خود را تنطیم کرده و دمای ذکر شده را انتخاب نمایید . چون هیچکدام از دستگاه های ذکر شده کالیبره نیستند و دما در هر دستگاه متفاوت است ، از نطر چشمی مراقب باشید تا خمیر ها نسوزند .

  • مرضيه

    با سلام
    با شوق فراوان که باقلوا درست کنم خمير روخريدم اما بيشتر شبيه کاک شده بود نميدونم چرا اينقدر خشک شده بود لطفا اشکال کار رو بگيد کاش فيلم هم بود ميفهميديم چطور بايد و چقدر و چطوري خمير مرطوب بشه و دقيقتر طرز تهيه شربتش را ميگفتيد

  • 9595

    در پاسخ به : مرضيه

    با سلام
    بعد از خارج کردن باقلوا از فر باید شربت سرد شده روی آن ریخته شود به طوریکه باقلوا کاملا در شربت غرق شود . به زودی در برنامه آشپزخانه شماره 3 در شبکه سه تهیه باقلوا با یوفکا توسط استاد رنجبر آموزش داده خواهد شد .

  • مینا

    سلام به نظرم خمیر باقلوا از خمیر یوفکا نازک تر باید باشه

Top
9595 forum