خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن vpn
باقلوا با یوفکا
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase
details-images

باقلوا با یوفکا

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

 دارچین : به میزان لازم

گلاب : یک پیمانه

 شکر : 600 گرم

آب  : دو پیمانه

هل : دو تا سه عدد

روش تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 

2قالب را با روغن چرب می کنیم  . قالب  را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم  تا خمیر یوفکا مرطوب شود .

آموزش باقلوا

سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

3 مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم . 

آموزش پخت باقلوا با یوفکا

4 شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.

5 طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .

6 پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .

باقلوا یوفکا (فیلو)

شما میتوانید با مراجعه به صفحه خمیر یوفکا 9595 در "اینجا" درباره خمیر یوفکا (فیلو) اطلاعات بیشتری کسب نموده و درباره تهیه این خمیر اطلاع یابید.

پیام شما

0

تعداد پیام (68)

نمایش نظرات قدیمی تر
  • 9595

    در پاسخ به : بهار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    چرب کردن خمیر مانع از خشک شدن آن میشود و شما میتوانید پس از این که خمیر را چرب کردید و خمیر نرم و منعطف شد آن را به هر شکلی که میخواهید درآورید .

  • بهنار

    در پاسخ به : 9595

    در مورد شربت باقلوا ابلیمو ذکر نکردید آیا شربت بدون ابلیمو شکرک نمیزنه؟

  • 9595

    در پاسخ به : بهنار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    برای مقدار های داده شده در دستور نیازی به آبلیمو نمیباشد .

  • مریم

    در پاسخ به : 9595

    سلام. آیا این باقلوا رو در مایکروفر هم میشه درست کرد؟ اگه جواب مثبته لطفا طرز پخت اون رو در مایکروفر عم توضیح بفرمایید.

    0 Like
  • mina

    با سلام و خسته نباشد
    کیفیت محصولاتتون عالیه و ممنونم از آموزش های خوبتون .

  • ازاده

    سلام
    با یوفکای مثلثی هم میشه باقلوا درست کرد یا حتما باید مستطیلی باشه ؟ اگه می شه چه جوری؟

  • 9595

    در پاسخ به : ازاده

    با تشكر از برقراري ارتباط شما با 9595 .
    شما ميتوانيد با خمير يوفكا مثلثي 9595 نيز باقلوا رولي (مطابق با فيلم هاي آموزش آشپزي ) تهيه نماييد .

  • بهار

    میشه تو مایکرو هم درستش کرد؟ چطوری؟

  • 9595

    در پاسخ به : بهار

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    شما میتوانید تمامی آموزش های آشپزی توسط یوفکا را با همان دمای ذکر شده و مدت زمان 5 الی 6 دقیقه کمتر در درون مایکروفر نیز تهیه فرمایید

  • فتانه

    خیلیی ممنون ازآموزش غذاها و شیرینی های تهیه شده با خمیر یوفکا

Top
9595 forum