آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
90 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 20 ورق

قارچ : 300 گرم

پیاز : دو عدد

پودر سیر :1 قاشق چایخوری

سركه : 2/3 فنجان

خامه : 4 قاشق غذاخوری

شویدتازه خردشده : 1و1/2 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پیاز را به صورت حلقه ای برش میزنیم .

سرخ كردن پیاز در بالشتك قارچ و خامه با فیلو

2 روغن زیتون را درون ظرف ریخته ، نمك را ن‍یز به آن اضافه م‍یكنیم و سر ماهیتابه را میگذاریم ، سپس ظرف را بر روی شعله ملایم قرار میدهیم و میگذاریم تا حدود 40 الی 45 دقیقه پیاز ها كاملا سرخ شوند .

پیاز سرخ شده در بالشتك های‌ قارچ با یوفكا

3 در این حین قارچ ها را به صورت ورقه ای‌ برش میزنیم .

ورقه كردن قارچ در بالشتك های قارچ و خامه با فیلو

4 قارچ ، سیر و سركه را به ظرف اضافه میكنیم و حرارت شعله را كمی بيشتر میكنیم و میگذاریم تا بر روی حرارت متوسط بپزند به طوری كه هم سركه ها و هم آب حاصل از پخت قارچ كاملا خشك شود .

مخلوط قارچ و خامه در بالشتك های فیلو

5 خامه و شوید را به ظرف اضافه كرده ، شعله را مجددا كاهش داده ، سر ماهی تابه را میگذایم و اجازه میدهیم تا به خوبی طعم ها به خورد هم رود .

6 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

7یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا  مرطوب و منعطف شود ، سپس خمیر را تا میدهیم تا به شكل بالشتك هایی به وجود آید ، سپس تمامی لايه های خمیر را به همین ترتیب آماده كرده و آنها را درون سینی فر میچینیم .

مرطوب كردن و تازدن خمیر فیلو در بالشتك های قارچ با یوفكا

8 سینی را درون فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

یوفكا پخته شده در بالشتك های قارچ با خمیر فیلو

9 پس از سرد شدن مواد ، مقداری از آنها را برداشته و بر روی‌ يك تكه از خمیر ريخته و روی آن را با تكه خمیر دیگری میپوشانیم .

بالشتك های قارچ با خمیر فیلو

قارچ و خامه با یوفكا

طرز تهیه خمیر یوفكا

10 نكات دستوری در طرز تهیه بالشتك های قارچ :

1 . در دستور اصلی اين دستور از خامه نارگیل استفاده شده است ،‌ شما نیز میتوانید در صورت دسترسی به این خامه از آن استفاده نمایید .

2 . در آخر میتوانید برای تزئین از تركیب خامه و شوید بر روی بالشتك ها استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

Template Design:Dima Group